NIEUWBOUWZONDAG

Ontdek project Kanaelzicht te Willebroek op zondag 22 oktober 2023

Reserveer je bezoektijd

Ontdek tijdens Nieuwbouwzondag het stadsvernieuwingsproject Kanaelzicht in Willebroek. Het woonproject biedt schitterende appartementen met zicht op het water voor een royale woonbeleving of zicht op groen waar je de rust en ruimte om je heen ziet en voelt.

Ontdek de troeven van kanaelzicht.

Unieke locatie

Rondom het historische hart van de voomalige De Naeyer-site in Willebroek, krijgt een hele nieuwe woonwijk vorm. Tussen het bewaard kantoorgebouw van de papierfabriek en de iconische watertoren komen hier nieuwbouw appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers. Je geniet hier van prachtige zichten op het water en veel groen, met op de achtergrond de monumentale Vredesbrug.

Rust en ruimte

De tweede fase biedt opnieuw een ruime keuze aan appartementen langsheen het kanaal voor een royale woonbeleving of juist eerder rustig gelegen in het groen met zicht op het mooie centrale binnenplein van de oude site. Hier zie én voel je de rust en ruimte rondom je heen.

Bijna Energie Neutraal

Alle appartementen voldoen aan de BEN- norm voor een ultrahoog wooncomfort. Ze halen een deel van hun energie uit zonnepanelen. Bovendien geniet je bij aankoop van een BEN-woning van 50% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Vraag ons naar de fiscale voordelen. Kanaelzicht, een slimme keuze.

 

Wat is nieuwbouwzondag?

Tijdens deze dag kan je de Kanaelzicht site en het modelappartement komen bezichtigen.

Waar en Wanneer?

Van harte welkom op zondag 22 oktober tussen 10:00 en 13:00 uur aan de Kanaelzicht site. (Aan de Vredesbrug in Willebroek)

Reserveer hier je bezoektijd

Of bel 0479 40 02 00 om een afspraak te maken