Appartementen in Willebroek

Kanaelzicht biedt u een nieuwe kijk op ambitieus en vooral duurzaam wonen. Dit nieuwbouwproject gelegen op de voormalige De Naeyer-site in Willebroek wordt een trendy nieuwe bruisende buurt met één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen en commerciële ruimtes. De centrale rustige ligging langsheen het kanaal maakt het de ideale woonplaats voor jong en oud.

Bovendien voldoen alle appartementen aan de BEN-norm (Bijna-Energie-Neutraal). Ze halen een deel van hun energie uit zonnepanelen. Wist je dat je bij aankoop van een BEN-woning geniet van 50% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar? Vraag ons naar de fiscale voordelen. 

Map popup image

Gebouw

Appartementen met :

  4 appartementen beschikbaar

  1 slp – A
  vanaf
  UITVERKOCHT

  download
  het plan

  2 slp – A
  €261.450
  A0.05

  download
  het plan

  2 slp – C
  vanaf
  UITVERKOCHT

  download
  het plan

  2 slp – C
  vanaf
  UITVERKOCHT

  download
  het plan

  1 slp – M
  €238.500
  M3.08

  download
  het plan

  2 slp – M
  € 306.000
  M3.06

  download
  het plan

  1 slp – K
  vanaf
  € 231.000

  download
  het plan

  2 slp – K
  vanaf
  UITVERKOCHT

  download
  het plan

  Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven?

  Bezoek het modelappartement in fase 1

  Ben je op zoek naar een nieuwe woning waar je de rust en de ruimte ziet en voelt om je heen? Zoek niet verder! Kanaelzicht in Willebroek heeft het voor jou. Bovendien zijn alle woningen uit fase 1 in afwerking en dus beschikbaar bij akte. Wacht niet langer en maak nog snel je keuze. Al 75% verkocht.

  Maak hier je corona-proof afspraak

  Kies je appartement met zicht op water in fase 2

  De tweede fase van het stadsvernieuwende project Kanaelzicht biedt nog schitterende appartementen met een fantastisch zicht op water. Kies nog snel het appartement van je keuze, met zicht op water of in het groen, want er is al 30% verkocht.

  Contacteer ons vrijblijvend