Ontdek Fase 2 van het gloednieuwe woonproject “kanaelzicht”

Tijdens ons lanceringsevent informeren we je graag over deze gloednieuwe fase

Ontdek dit schitterende woonproject tijdens een wandeling op de site. Van harte welkom op zaterdag 6 juni tussen 10 en 18 uur. Om de social distancing te garanderen, vragen we om online je bezoektijd te reserveren

Reserveer je bezoektijd

Ontdek de troeven van kanaelzicht.

Unieke locatie

Rondom het historische hart van de voomalige De Naeyer-site in Willebroek, krijgt een hele nieuwe woonwijk vorm. Tussen het bewaard kantoorgebouw van de papierfabriek en de iconische watertoren komen hier nieuwbouw appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers. Je geniet hier van prachtige zichten op het water en veel groen, met op de achtergrond de monumentale Vredesbrug.

Rust en ruimte

De tweede fase biedt opnieuw een ruime keuze aan appartementen langsheen het kanaal voor een royale woonbeleving of juist eerder rustig gelegen in het groen met zicht op het mooie centrale binnenplein van de oude site. Hier zie én voel je de rust en ruimte rondom je heen.

Bijna Energie Neutraal

Alle appartementen voldoen aan de BEN- norm voor een ultrahoog wooncomfort. Ze halen een deel van hun energie uit zonnepanelen. Bovendien geniet je bij aankoop van een BEN-woning van 50% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Vraag ons naar de fiscale voordelen. Kanaelzicht, een slimme keuze.